Top 3 mindful hobby’s

Me-time is ontzettend belangrijk. De kids die in en rondom huis rondrennen, alle ballen hooghouden op het werk of de muren die thuis op je afkomen. Wat jouw situatie ook is: een mindful hobby is de oplossing. Wij vertellen je graag onze top 3 aan mindful hobby’s waarmee jij volledig ontspant en je creativiteit mee kan uiten.

#1 Mindful hobby: Diamond painting


Let op: deze hobby werkt ontzettend verslavend!

Een enorme hit onder de kenners: diamond painting. Voor als je nog niet weet wat diamond painting is: je kiest een patroon en maakt door middel van kleine steentjes het patroon compleet. Zo ontstaat er een prachtig decoratiestuk voor aan de muur. Leuk om zelf op te hangen of om cadeau te geven aan een ander. Wat ons betreft staat deze mindful hobby op #1: de kleine steentjes in combinatie met het prachtige patroon geven je urenlang ontspanning en plezier met een mooi eindresultaat. 

Hoe werkt diamond painting?

Je kiest een patroon naar jouw keuze: kies bijvoorbeeld voor mooie bloemen, een prachtig landschap of verschillende dieren om in te vullen met de steentjes. Of kies voor een diamond painting foto. Het patroon wordt voorzien van de juiste kleuren steentjes, plus extra stenen zodat je nooit tekort komt. Je doopt de bijgeleverde pen in de wax zodat het steentje eraan blijft plakken. Vervolgens plaats je het op de diamond painting. Dit herhaal je totdat het hele schilderij is gevuld en je diamond painting klaar is. 

Shop jouw favoriete diamond painting >


#2 Mindful hobby: schilderen op nummer


Let op: een nieuwe Picasso is in opkomst!

Kijk jij altijd jaloers naar anderen die ontzettend mooi kunnen schilderen? Ben je graag creatief maar lukt het je niet Picasso te evenaren? Met schilderen op nummer komt jouw inner Picasso gegarandeerd tot uiting! 

Hoe werkt schilderen op nummer?

Net als bij diamond painting kies je ook hier eerst jouw favoriete voorbeeld om te schilderen. Upload een eigen foto of kies uit een van de vele plaatjes uit de webshop. Zodra het pakket wordt geleverd, vind je op het voorbeeld een aantal nummers. Deze nummers corresponderen met de kleurvlakken. Op die manier weet je precies welk vak voorzien moet zijn van welke kleur. Een leuke, mindful hobby die je gegarandeerd voorziet van dagenlang plezier! Het eindresultaat is verbluffend. 

Je ontvangt drie kwasten en de benodigde verf om jouw kunstwerkje te creëren. En is ‘ie klaar? Dan hang je je schilderij op of geef je ‘m cadeau! 

Shop jouw favoriete schilderij op nummer >

Schilderen op nummer van kleurrijk hertSchilderen op nummer van romantisch ParijsSchilderen op nummer van bos bloemen

#3 Mindful hobby: 3D-puzzels


Let op: je geduld wordt hiermee flink op de proef gesteld! 

Wil jij je geduld next level op de proef stellen? Dan is een 3D puzzel echt wat voor jou. Voor de mensen met een timmermansoog of stalen zenuwen de perfecte oplossing en urenlang plezier. 

Hoe werkt een 3D puzzel?

Een 3D-puzzel is net als een gewone puzzel, maar dan eentje die helemaal tot leven komt. Nadat je ‘m hebt gemaakt hoef je de puzzel dus ook niet op te ruimen, maar kan je ‘m gebruiken of neerzetten. Zo verkopen we bijvoorbeeld een schatkist met slot of een rollercoaster.  

Je ontvangt de stukjes en een handleiding en zet ‘m in elkaar. De meeste puzzels zijn met volle focus op te lossen binnen twee tot vier uur. Dus durf jij deze mindful hobby aan?


Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen