Blogartikelen

Creëer jouw mindful moment met het oplossen van een fotopuzzel

Gaat jouw hart sneller kloppen als je een nieuwe puzzel ziet en kan je niet wachten om ‘m in elkaar te zetten? Onze puzzels zijn geschikt voor ieder niveau met varianten van 500, 1000 en 1500 stukjes. Doordat de stukjes zijn gedrukt op stevig materiaal (karton) gaan ze langer mee en is het eindresultaat jouw eigen mooie foto.

Lees meer

Schilderen op nummer

Je vrije uren: ze vliegen voorbij zonder dat je het doorhebt. De kinderen verzorgen en bezighouden, het hele huishouden aan kant maken of je weet simpelweg niet meer waar je de tijd hebt gelaten. Met schilderen op nummer geef je jezelf een echte mindful hobby zodat je tot rust komt voor het echte werk.

Lees meer

Top 3 mindful hobby’s

Me-time is ontzettend belangrijk. De kids die in en rondom huis rondrennen, alle ballen hooghouden op het werk of de muren die thuis op je afkomen. Wat jouw situatie ook is: een mindful hobby is de oplossing. Wij vertellen je graag onze top 3 aan mindful hobby’s waarmee jij volledig ontspant en je creativiteit mee kan uiten.

Lees meer

Inspiratie voor jouw diamond painting piece!

Ontstressen, de sleur van alledag achter je laten, je gedachten verzetten of de tijd voorbij laten vliegen: het antwoord is diamond painting! Het maken van jouw diamond painting art-work levert je uren plezier en rust op. Kies een plaatje dat mooi past bij je interieur. Wij geven je graag tips & inspiratie over diamond painting!

Lees meer

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen