Update 27-11: Door de drukte bij ons en de bezorgdienst kan het zijn dat je bestelling iets later geleverd wordt dan aangegeven.

Over ons

Een drukke baan, een huishouden dat gerund moet worden, een druk sociaal leven dat onderhouden moet worden, tijd vrijmaken voor je partner en misschien wel aan het hollen achter de kinderen aan. Maar waar blijft die tijd voor jezelf? Eens zaten wij ook in deze ratrace. Maar we zijn er uitgestapt.  Gestopt met die drukke baan. Ons huis verkocht waardoor we nu meer vrijheid dan ooit ervaren. We hebben meer tijd voor onszelf, ervaren minder stress en zijn meer mindful. Hobby’s waar we vroeger geen tijd voor hadden, beoefenen we nu heel fanatiek.

Dat gunnen we jou ook. Het hoeft niet meteen zo rigoureus, maar met onze mindful producten zet je een stap in de goede richting. Start daarom vandaag nog met jouw nieuwe mindful hobby.  Met Mindful Hobby's bieden we jou een 'escape from reality' met onze verschillende mindful producten. Maak een prachtig kunstwerkje met diamond painting, laat je inner picasso naar buiten komen met schilderen op nummers of stel je geduld op de proef met 3D puzzels.

Bereikbaarheid

Wij staan 7 dagen per week klaar om je vragen te beantwoorden en reageren altijd binnen 24 uur. Ook suggesties voor uitbreiding van het assortiment worden gewaardeerd. Dus is er een mindful hobby waar je erg gelukkig van wordt, laat het ons weten! Dan gaan we de mogelijkheden bekijken om deze producten ook aan te bieden.

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen