Over ons

Een drukke baan, een huishouden dat gerund moet worden, een druk sociaal leven dat onderhouden moet worden, tijd vrijmaken voor je partner en misschien wel aan het hollen achter de kinderen aan. Maar waar blijft die tijd voor jezelf? Eens zaten wij ook in deze ratrace. Maar we zijn er uitgestapt.  Gestopt met die drukke baan. Ons huis verkocht waardoor we nu meer vrijheid dan ooit ervaren. We hebben meer tijd voor onszelf, ervaren minder stress en zijn meer mindful. Hobby’s waar we vroeger geen tijd voor hadden, beoefenen we nu heel fanatiek.

Dat gunnen we jou ook. Het hoeft niet meteen zo rigoureus, maar met onze diamond paintings zet je een stap in de goede richting. Start daarom vandaag nog met jouw nieuwe mindful hobby: diamond painting. 

Bereikbaarheid

Wij staan alle werkdagen klaar om je vragen te beantwoorden en reageren altijd binnen 24 uur. Ook suggesties voor uitbreiding van het assortiment worden gewaardeerd. Dus is er een mindful hobby waar je erg gelukkig van wordt, laat het ons weten! Dan gaan we de mogelijkheden bekijken om deze producten ook aan te bieden.

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen