Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?
Algemeen
4,95 (NL) en 8,95 (BE)

Losse steentjes
1-4 zakjes: 3,95 (NL) en 7,95 (BE)
5+ zakjes: 2,95 (NL) en 6,95 (BE)

Vanaf € 50,00 is het altijd gratis verzending.
Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Omdat onze producten vanuit meerdere locaties verstuurd worden kan de levertijd verschillend zijn per product. Dit staat altijd vermeld op de productpagina, maar in de basis kun je onderstaand schema aanhouden:

  • Diamond painting: binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden
  • Losse steentjes diamond painting: voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (werkdagen)
Hoe kan ik mijn bestelling volgen via Track & trace?
In de bevestigingsmail van zowel de bestelling als de verzending staat een link om de status van je bestelling te bekijken. Hier kun je ook je bestelling volgen nadat deze verzonden is.
De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?
In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Vaak gaat dit dan om slechts enkele dagen. Mocht je drie dagen na de verwachte levertijd nog steeds niets ontvangen hebben, neem dan contact met ons op.

Waarom heb ik niet mijn volledige bestelling ontvangen?
Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er producten uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans enkele dagen later.
Ik ben niet tevreden met mijn bestelling, kan ik deze retourneren?
Jazeker! Als consument heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Een uitzondering hierop zijn op maat gemaakte producten. Hiervoor is het helaas niet mogelijk om deze te retourneren.
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@mindfulhobbys.nl en zullen we je het retourformulier en verdere instructies geven voor het versturen van het pakket. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen