Schilderen op nummer

Je vrije uren: ze vliegen voorbij zonder dat je het doorhebt. De kinderen verzorgen en bezighouden, het hele huishouden aan kant maken of je weet simpelweg niet meer waar je de tijd hebt gelaten. Dat is natuurlijk ontzettend zonde, zeker wanneer er zich weer een nieuwe (werk)week voordoet. Voordat je het weet word je weer meegezogen in de sleur van alledag, zonder dat je écht hebt kunnen opladen. Met schilderen op nummer geef je jezelf een echte mindful hobby zodat je tot rust komt voor het echte werk. 

Wat is schilderen op nummer?

Met schilderen op nummer maak je een schilderij op basis van een tekening. Je kiest in onze webshop je favoriete tekening, welke je na bezorging zelf gaat schilderen. De tekening is voorzien van nummers die corresponderen met de juiste kleur verf waarmee rasters ingekleurd worden. 

Je krijgt dus alle hulp die een professioneel schilder nodig heeft, maar maakt ‘t schilderij daarna helemaal zelf. Er zijn verschillende categorieën waaruit je kan kiezen om te schilderen, namelijk:

Bekijk ons volledige aanbod van schilderen op nummer > 

Schilderen op nummer met eigen foto

Wist je dat je ook jezelf, je kinderen, je gezin of een andere, eigen geschoten foto gemakkelijk zelf kan schilderen? Met schilderen op nummer kan je je eigen foto uploaden en bestellen in onze webshop. Afhankelijk van de foto wordt de tekening staand of liggend bij je bezorgd met de juiste benodigdheden. 

Upload en schilder je eigen foto op nummer >

Formaten schilderen op nummer

Van klein schilderij om neer te zetten tot een groot formaat om te schilderen, onze webshop biedt een breed assortiment aan schilderijen voor ieder formaat, zodat je ‘m na het creëren kan ophangen aan je muur. De standaard schilderijen zijn allemaal 40 x 50cm, met uitzondering van de eigen foto die je kan uploaden. Hiervan kan je kiezen uit de formaten 30 x 40 cm tot 70 x 140 cm. Een lijst is hierbij niet inbegrepen. We raden je aan om de lijst pas na ontvangst te kopen, zodat je zeker weet dat jouw kunstwerkje er optimaal in uitkomt. 

Waarom jouw volgende schilderen op nummer project bestellen bij mindfulhobbys.nl?

Met tientallen verschillende tekeningen zit er altijd wel eentje tussen die past bij jouw stijl en smaak. Van een kleurrijk hert tot een prachtig vergezicht van een bergdorpje: jij maakt het perfecte schilderij voor aan de muur. Wij van Mindful Hobby’s begrijpen dat tijd maken en regelmatig ontspannen belangrijk voor je zijn. 

Doordat wij werken met externe leveranciers duurt de levering misschien iets langer dan je gewend bent. Ter compensatie betalen wij de verzendkosten voor jou. En wanneer je schilderij met nummer eenmaal binnen is zul je hier urenlang plezier van beleven! Start jij met je nieuwe, mindful hobby?

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen