Creëer jouw mindful moment met het oplossen van een fotopuzzel

De zon die alweer vroeg onder gaat en pas laat opkomt. Bladeren aan de boom die al helemaal verkleurd zijn of waar geen blad meer aan zit. Koude en gure dagen. De Nederlandse herfst en winter is voor sommigen echt even doorbikkelen door het gebrek aan licht. Tel daarbij de huidige maatregelen op en het komende halfjaar kan een mentale uitputtingsslag zijn. 

Ook wanneer je deze klachten niet zo heftig ervaart, is het logisch dat je even je gedachten wilt verzetten, ultiem wilt ontspannen of juist de gezelligheid samen met het gezin wilt opzoeken. De herfst en winter zijn namelijk ook het seizoen van gezellig samenkomen, spelletjesavonden en de kaarsen aan. Met onze producten creëer jij je eigen mindful moment, alleen of met je gezin. Met de donkere dagen voor de deur hebben we een nieuw product gelanceerd: de fotopuzzel. 

De puzzel voor de echte puzzelaar

Gaat jouw hart sneller kloppen als je een nieuwe puzzel ziet en kan je niet wachten om ‘m in elkaar te zetten? De legpuzzels van Mindful Hobby’s zijn er in de varianten 500, 1000 en 1500 stukjes. Doordat de stukjes zijn gedrukt op stevig materiaal (karton) gaan ze langer mee en is het eindresultaat een mooie, heldere afbeelding. Maar dat is nog niet alles: je bepaalt de afbeelding op de puzzel helemaal zelf. 

Een puzzel met eigen foto

Een portretfoto van je (klein)kinderen, een vakantiekiekje of andere foto waaraan jij veel herinneringen hebt. Hoe leuk is het om zo’n foto te gebruiken bij een legpuzzel? Op die manier ben je niet alleen bezig met je mindful hobby, maar maak je ook nog eens mooie herinneringen en kun je ‘m inlijsten om voor altijd te bewaren. 

Ontwerp jouw eigen fotopuzzel >

Geef ‘n fotopuzzel cadeau

Je opa of oma, vrijgezelle vriendin of een fanatieke puzzelaar. Door alle maatregelen wordt ‘t lastig om ze nu fysiek op te zoeken en waarschijnlijk kunnen ze wel een steuntje in de rug gebruiken. Geef ze daarom een unieke legpuzzel cadeau. Ontwerp ‘m zelf en zet er ook nog een mooie boodschap op waarmee je ze ‘n hart onder de riem steekt. Waar wacht je nog op? Ontwerp de fotopuzzel vandaag nog bij ons.

Wil je er een zelf bestellen? Zo werkt ‘t

  1. Kies je gewenste verhouding (liggend of staand) en het aantal stukjes
  2. Upload je eigen foto in onze editor
  3. Kies de gewenste uitsnede
  4. Vervolgens bestel je ‘m gemakkelijk en ploft ‘ie binnen één tot twee werkdagen bij je op de mat. 
  5. Geef je ‘m cadeau? Vul dan het adres in van degene aan wie je ‘m cadeau wilt geven en wij zorgen dat ‘ie in een stevige doos op het juiste adres terechtkomt. 

Onze puzzels worden geleverd in hoge kwaliteit karton waardoor ‘ie nog lang mooi blijft. De puzzel wordt geleverd in een stevige doos zodat ‘ie netjes bij je wordt afgeleverd. Je kan kiezen uit:

  • 500 stukjes - 54 x 40 cm
  • 1000 stukjes - 68 x 44 cm
  • 1500 stukjes - 91 x 61 cm

Bestel je fotopuzzel bij ons >

Liever een andere mindful hobby uitoefenen

Geen puzzelaar, maar wel graag met je handen bezig? Naast de puzzels hebben we ook nog houten 3D puzzels, diamond paintings en schilderen op nummer producten. Hiermee haal jij je inner picasso direct naar boven. 

Waar ben je naar op zoek?

Jouw winkelwagen